Brolle: Elvis, Cash, The Killer & me

Oavsett om du är uppvuxen med Presley, Cash och Lewis eller inte så är Brolles uppsättning på Göta Lejon, “Elvis, Cash, the Killer and me” riktigt sevärd! Jag fick förmånen att vara med på ett genrep på Göta Lejon ikväll. Tyvärr hade jag inte med mig någon vettig kamera (trots att jag faktiskt fick tillstånd), ni får helt enkelt gå och se föreställnigen.

Under 1tim 45min tar Brolle (eller “Brulé” som den tecknade Jerry Lee Lewis kallar Brolle från filmduken bakom scenen) oss genom historien om dessa tre giganter inom musiken, och många av deras inspirationskällor. Det gör duktigt ont i själen när man blir påmind om hur mycket tragedi som ofta döljer sig bakom människor som vi “avgudar” på ett eller annat sätt.

Jag är själv uppvuxen med deras musik och jag antar att man kan säga att den kom med modersmjölken. Hur som helst, och på enklast möjligast sätt, Brolle & Co gör ett jävligt bra jobb! (Det är ingen kärnfysik att förstå vem Brolle helst vill låta som, men faktum är att när han drar ner på tempot och tar de lugna låtarna så låter det stundtals briljant!)

Jag måste också passa på att tacka Katja som fixade biljetter 🙂

Leave a Comment

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.