Bredband2 och avgifter (för att skicka faktura med e-post)

Det här är helt underbart. Bredband2 har lyckats med konststycket att ta 19kr betalt för att skicka ut en faktura, som ett PDF-dokument via e-post. Ursäkta språket, men vad i helvete är det för fel på er, Bredband2? Har ni så dålig infrastruktur och administrativa system så att ni måste ta betalt för att skicka ut e-post?

Är det så här man gör som operatör, när man först tvingar över kunder till e-postfaktura genom att ta betalt för pappersfakturor och därefter börjar ta betalt för e-postfakturor när man inser att ingen längre vill ha pappersfakturor?

Hur dåliga rutiner har ni på företaget Bredband2?

Bredband2 tar betalt för att skicka e-post
Bredband2 tar betalt för att skicka e-post

5 thoughts on “Bredband2 och avgifter (för att skicka faktura med e-post)”

 1. Pingback: Macpro
 2. Apoteket tar 10 kr för e-faktaruta, 14 kr för kontomeddelande om du har autogiro och 25 kr för en pappersfaktura.
  Vart är vi på väg?

  Reply
  • Ja, och i detta ligger problemet. Om kunden inte får ut någon nytta av att det “effektiviseras” så kanske det är dags, som kund, att byta leverantörer och/eller resa sig upp och protestera mot detta. Det borde var förbjudet att ta betalt för elektroniska fakturor oavsett om de skickas via e-post eller finns via någon webbsida att ladda ned. En miljon fakturor á 19kr från Bredband2, det är förbannat fult gjort.

   Reply
   • De är helt enkelt oseriösa! Men VD:n Daniel Krook drar in miljoner på dessa avgifter. Om alla som får denna avgiften ringde Daniel på 040 47 42 99 kanske det händer något….

    Reply

Leave a Comment

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.