Det är då en FÖRDJÄVLA VÄRDELÖS Försäkringskassa vi skall ha i det här landet. WTF!

Skickat till FK:

Den 13/12 begärde jag föräldrapenning för en period under julen. Idag, ca FYRTIOTRE dagar senare har jag fortfarande inte fått några pengar. Idag loggar jag in och ser att det skall betalas ut den 27/1.

Jag frågar mig då.. om ni vill att man skall ta ut sin föräldrarpenning och vara med sina barn, tror ni inte det hjälper om ni betalar ut den i tid då? Min arbetsgivare drar från min lön för frånvaro.. ni kanske känner till hur det fungerar på en arbetsplats?

Skall jag låna pengar.. av banken? Betalar ni räntan då? När hyresvärden vill ha pengar, är det OK om jag ber dem ringa er då?

Ni kan slösa bort hundratals miljoner på att köpa system som inte fungerar, anlita IT-konsulter som inte kan hitta tangentbordet om man så klistrar fast det i handen på dem, men det här med att betala ut föräldrapenning, det är tydligen en väldigt krånglig och komplicerad procedur som det varken finns resurser eller möjlighet att göra på ett vettigt sätt.

VARENDA GÅNG man skall ta ut föräldrapenning, så blir det någon form av strul eller fördröjning. Hur svårt kan det vara?

🙁

Leave a Comment

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.