Snö

Under större delen av Jan/Feb/Mar 1998 har det funnits problem med snöröjningen i många delar av landet. Jag kan inte kommentera annat än det jag sett och upplevt själv; dvs. saknaden av kompetent snöröjning i Stockholmsregionen.

Att problemet överhuvudtaget existerar är mer eller mindre absurt. Bor vi i Sahara? Diverse uttalanden som “Vi blev tagna på sängen” och “Jag anser att snöröjningen avklarats över förväntan” ställer ovillkorligen frågan: Vad fan sysslar de ansvariga med? Bor Annika Billström under en bro där snö inte förekommer?

Och nu diskuterar man att låta Billström tillträda en annan “borgarrådsposition”; från inkompetent snöröjning och hantering av Stockholms parkeringssituation. Mmm.. vilken färg har inkompetens i det politiska landskapet? Hittar man tråden borde man kunna nysta tills man pensioneras.

Leave a Comment

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.